Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#پاسپورت

طول دورهی تحصیل من دو سال و سه ماه هست اما ویزا آفیس آنکارا تو پاسپورت من استیکر ویزای دو ساله زده؛ این مغایرت مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟ یعنی بعد دو سال ویزام که تموم بشه باید تمدید کنم واسه اون سه ماه؟
2021-08-29 16:54:00 #Canada [پاسپورت] ویزا

من تازه پاسپورت م را بعد از صدور ویزا از سفارت کانادا دریافت کردم ویزای من ورک هست و بر اساس دعوتنامه کاری من که یک ساله بوده صادر شده یعنی تاریخ انقضا را روی ویزا هشت ماه دیگه زده علت هم اینه که هفت ماه طول کشید تا جواب ویزا بیاد حالا سوال من اینه که آیا اعتبار ویزای من هشت ماه دیگه تموم میشه؟
2021-08-30 10:01:00 #Canada [تاریخ انقضا] ویزا

منو نامزدم دو تا ویزای تحصیلی جدا برای کانادا داریم و میخوایم قبل رفتن عقد کنیم ایا برای پاسپورت و ویزا مشکلی ایجاد میشه باید اطلاع داد ازدواج رو قبل از رفتن؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
2021-08-30 10:37:00 #Canada [ویزای تحصیلی] ویزا

برای ویزا باید پاسپورتمون رو باید امضا کنیم؟ یعنی دقیقا چکار کنیم؟
2021-08-30 12:15:00 #Canada [پاسپورت] ویزا

من ویزای توریستی دارم الان استادی پرمیتم اکی شده بخاطر همین فقط بهم نامه اپروال دادن و توش نوشته شده با همون نامه میتونم وارد کانادا بشم الان پاسپورتم رو تمدید کردم میخوام بفرستم ترکیه دوباره توش ویزا بزنن نیلگام اصرار داره که تو باید نامه پاس ریکوئست داشته باشی در حالیکه من فقط نامه اپروال دارم باز هم سایت سفارت رو چک کردم همین رو برام فرستادن من اشتباه میکنم یا اونا حالیشون نیست؟
2021-08-31 04:06:00 #Canada [ویزای توریستی] ویزا

برای اپلود پاسپورت صفحه ۲ و ۳ رو باید اسکن کنیم دیگه؟ صفحه اول که اسممون هست و صفحه روبروش که بارکد داره درسته؟
2021-08-31 10:18:00 #Canada [پاسپورت] ویزا

یک مشکلی برای مادرم پیش اومده ایشون اینجا ویزیتور هستن و پاسپورتش گم شده من نمیدونم باید چی کار کنم و کلا پروسش به چه شکلیه خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
2021-08-31 20:09:00 #Canada [خیلی ممنون میشم] ویزا

برای پیک آپ ویزا اگه پرواز آژانس پنجشنبه ها باشه، شنبه باید پاسپورت رو ازشون تحویل بگیریم؟
2021-09-01 11:08:00 #Canada [پیک آپ ویزا] ویزا

با خدمت ممنون میشم اگر کسی اطلاعات داره، منو راهنمایی کنه من میخوام اگر بتونم پذیرش بگیرم برای ترم فال ۲۰۲۲ از طرفی همسرم سربازه و پاسپورتش برای مرداد ۱۴۰۱به دستمون میرسه برای گرفتن ویزای همراه، من به عنوان دانشجو باید وارد کانادا بشم تا بتونم برایشون ویزای همراه درخواست کنم یا توی اون یک ماهی که فرصت هست (از مرداد تا شهریور) میشه ویزای ایشون رو درخواست کرد؟ البته ایشون سرباز سپاهه این مشکلی که پیش نمیاره؟
2021-09-01 11:25:00 #Canada [برای گرفتن ویزا] ویزا

اگر پاسپورت زیر دو سال اعتبار داشته باشه و ویزای توریستی هم توش باشه وقتی وارد کانادا میشیم استادی پرمیت برای مستر چجوری میدن اگر اعتبار ویزا در کانادا در مدت تحصیل تموم بشه چکار باید کرد یا اینکه اینجا باید پاسم را عوض کنم ؟
2021-09-02 12:30:00 #Canada

اگه برای work permit یک ساله بخوایم اقدام کنیم و مثلا از اعتبار پاسپورت ۷ ماه مونده باشه، چه اتفاقی میافته؟
2021-09-08 03:10:00 #Canada

از خدمتتون ممنون میشم راهنمایی بفرمایید اگر اطلاع دارید? مدت پاسپورت من سه ساله هست و من با همین پاسپورت سابمیت کردم و بایومتریک رفتم برای پیکاپ ویزا، آیا پاسپورت جدید بگیرم اصلا میدن بهم؟ بعد از سه سال، مراحل تمدید ویزا یا استادی پرمیت با مشکل مواجه نمیشه چون مقطع دکتری هستم؟
2021-10-06 14:55:00 #Canada

من سه ماه پیش کار لیبل ویزام را دادم به وکیلی که شاید تو این گروه هم باشند ودرست نباشد من نامشون رو ببرم ایشون کار منو قبول کردن ولی متاسفانه هیچ جوابی به من نمی دن که کارو انجام دادن یا خیر؟چطور می تونم بفهمم؟که اگر اقدامی نکردن من خودم اقدام کنم؟من استادی پرمیت دارم فقط برچسب رو میخوام
2021-08-31 03:17:00 #Canada

طول دورهی تحصیل من دو سال و سه ماه هست اما ویزا آفیس آنکارا تو پاسپورت من استیکر ویزای دو ساله زده؛ این مغایرت مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟ یعنی بعد دو سال ویزام که تموم بشه باید تمدید کنم واسه اون سه ماه؟
2021-08-29 16:54:00 #Canada